装修策划公司办公室装修设计案例
发布人:发布时间2018-11-21浏览次数:0

本次为活动策划公司办公室装修设计项目,设计面积在320平方左右,设计师首先要做的就是与业主进行初步的交流

The plan for the activities of the company office decoration design project, the design area is about 320 square, the designer must do is to communicate with the owners of the initial

在交流中设计师了解到客户希望打造一个时尚、现代的办公场所,在设计中设计师也依照此原则对办公室进行设计,在满足企业需求的同时,也在着重强调其实用性。

In the exchange, designers understand that customers want to create a stylish, modern office space, in the design, designers also follow the principle of the office design, in meeting the needs of enterprises at the same time, also stressed the practical use.

前台的设计:此处与办公区域相邻,但是又是两个不同的功能区域,设计师为了有效的加以区分,同时不破坏整个空间的通透性,故此设计师在办公区域的周边,形成一个以储藏柜为隔离带的设计,这样设计的好处就是即隔离了空间,又增加了新的功能区域。

The design here and office area adjacent to, but it is two different function areas, in order to effectively distinguish between designers, but does not destroy the entire space permeability, so designers in the surrounding office area, to form a cabinet for the design of isolation belt, the benefits of this design is that isolated space, and increase the function of the new area.

活动策划公司办公室办公区域装修设计案例效果图

Activity planning company office office area decoration design case effect diagram

办公区域的设计:开放式的办公区域是此空间给人的第一感觉,设计师在设计的时候,为每一个员工都预留了足够的活动空间,两边的储藏柜隔离了与周边空间的联系,但是又是隔而不分,设计师需要的就是一个完整的整体,在整体之下去拓展一个个的小空间。

The design of office area, office area open is the first feeling this space for the designer in the design of the time, for every employee to set aside enough space, the cabinet on both sides of the isolation and the surrounding space, but it is not separated, designers need is a a complete whole, expand a small space in the whole.

活动策划公司办公室动线装修设计案例效果图

Event planning company office line decoration renderings design case

动线的设计:设计师在设计中,根据实际情况对动线进行设计与布局,在设计师看来动线是根据空间的实际情况进行改变的,过宽就会浪费空间的面积,影响企业的办公,过窄会显得过于小气,对企业的未来发展不利,故此设计师需要根据实际情况预留出刚刚好的动线间距。

Line design: designers in the design, according to the actual situation of the design and layout of the line, line is changed in the designer view according to the actual situation of space, the wide area will be a waste of space, affect the company's office, too narrow would be too stingy, detrimental to the future development of enterprises, so the designers need to set aside the line spacing just according to the actual situation.

办公区域的设计:此次位于落地窗的旁边,属于办公空间的另一处办公区域,这也是应业主的需求,将不同部分安排在不同的区域,设计师在设计中,根据每一个部门的属性进行设计,让办公区域与部门之间的属性相互关联,在这样的情况下办公效率也能达到事半功倍。

20160909092852263.jpg

The design of office area: This is beside a window, another office area belongs to office space, which should be the needs of the owners, the arrangement of the various parts in different areas, designers in the design, designed according to the attributes of each department, make the property relationship between the domain and the office area. In this case the office efficiency can achieve a multiplier.

办公区域细节的设计:此处可以看出设计师在办公桌的选择上,可谓是煞费苦心,设计师的目的就是希望简单可以进行到底,设计师希望为员工打造一个舒适、轻松的办公场所,办公桌在员工平时的办公中意义十分重大,故此设计师希望员工可以自己去安排办公桌上的装饰,这可以最大程度上照顾到每一个人。

The design details of the office area: the designer can see the table in the office of choice, which is painstaking, designer hopes to simple can be carried out in the end, the designers hope for the staff to create a comfortable, relaxed office desk, is of great significance in the office staff level, so the designers hope employees can go to arrange the desk ornament, the maximum extent can take care of everyone.

会议室的设计:虽然空间面积有限,但是在设计师看来,在会议室的设计上,一定不能小气,因为会议室本身的意义就十分特殊,设计师希望让每一个员工在这里,都可以感受到企业的良苦用心,在这里每一个人都为了企业的发展而献计献策。

The design of the conference room: Although the limited space area, but the designer in the design view, meeting room, must not be stingy, because the meeting room itself is very special, the designers hope to make every employee here, can feel the good intentions, here everyone in order to enterprises development and brainstorming.

茶水间的设计:此处空间是一个长方形的格子,设计师将茶水间有效的镶嵌在格子边上,为休息区域留下足够的空间,设计师希望员工可以在这里相互交流,在这里让每一个员工可以远离工作的压力,在这里得到暂时的缓解,为接下来的工作做好充分的准备。

The design of the pantry space: here is a rectangular lattice, the designer will tea effectively embedded in the edge of the grid, leave enough space for the rest area, the designers hope employees can communicate with each other here, so that every employee here can get away from the pressure of work, respite here to do to prepare for the next work.

休息空间的设计:此次可见设计师的设计之巧妙,此次在常人看来依然不能合理的使用,但是在设计师眼中一切皆有可能,此次为员工提供了一个隐蔽的场所,此次给人的感觉就是温暖与安全,在这里设计师希望员工可以感受到来自企业的关心与爱护。

The rest of the design space: visible designer's clever design, the use of the ordinary view is still not reasonable, but in the eyes of the designer everything is possible, this provides a hidden place for employees, the impression is warm and safe here, the designers hope employees can feel care and love from the enterprise.

以上文章来源于济南办公写字楼装修http://www.chinazhuoyou.com

上一篇:新装修的房子味道重?甲醛超标危害大!
下一篇:酒店装修还在用老办法?你out了!

版权所有:济南金派装饰工程有限公司  电话:0531-82826738
联系地址:山东省济南市高新区舜泰广场6号楼2501E   备案号:鲁ICP备17026442号-1